Author Topic: IM is kinda, sorta working  (Read 4074 times)

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #15 on: August 23, 2014, 02:00:55 PM »
Silly, I'm not casting the port to a int.  :unsure:
Updated client attached.
Oh my god, who the hell cares.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #16 on: August 23, 2014, 02:37:37 PM »
[bump](Update tomorrow)

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #17 on: August 24, 2014, 11:54:04 AM »
hmm... Interesting, winzip 'Unknown Permission method'

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #18 on: August 24, 2014, 11:57:20 AM »
Got it.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #19 on: August 24, 2014, 12:21:56 PM »
Peter, you compiled it in 64bit. I need it 32bit... thx

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #20 on: August 24, 2014, 12:31:57 PM »
Added
Oh my god, who the hell cares.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #21 on: August 24, 2014, 01:17:30 PM »
Nice! New error, assuming the source is matching the compiled client side. Attached is the latest problemo:

Quote
[Errno 10060] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected ost has failed to respond
Traceback (most recent call last):
  File "client.py", line 151, in <module>
  File "socket.pyc", line 224, in meth
error: [Errno 10060] A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #22 on: August 24, 2014, 01:25:10 PM »
lol they keep changing the port range on me, let me give this one more try here

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #23 on: August 24, 2014, 01:30:21 PM »
fresh one,fresh one!

Quote
Quote
sending D:\out\140824132806The One (1G)(Shen)-23.04.05.txt12.dbo
invalid literal for int() with base 10: 'HTTP/'
Traceback (most recent call last):
  File "client.py", line 154, in <module>
  File "client.py", line 68, in _run
  File "client.py", line 109, in _recvFile
  File "client.py", line 145, in decode_length
ValueError: invalid literal for int() with base 10: 'HTTP/'


Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #24 on: August 24, 2014, 01:37:24 PM »
HTTP?

Seems like the start of a http response. I'm doing nothing with http, hacked a own 'protocol' on top of tcp. Did you change the server in any way?
Oh my god, who the hell cares.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #25 on: August 24, 2014, 01:43:58 PM »
I ran a "chmod +x server2.py" on it, thats all I am aware of.

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #26 on: August 24, 2014, 01:53:35 PM »
That would just set the execute bit, if I'm not mistaken.

Did it work at first, or is this the first you get when you start the client? Does the server print anything of a accepted connection?

The http bit is weird. When I send a http request to it I get a http 404 back. But with the client I get nothing from it, get a(Errno 10060,  timeout).

No http error with the client, yet.
Oh my god, who the hell cares.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #27 on: August 24, 2014, 01:57:16 PM »
Quote

Did it work at first, or is this the first you get when you start the client? Does the server print anything of a accepted connection?

The http bit is weird. When I send a http request to it I get a http 404 back. But with the client I get nothing from it, get a(Errno 10060,  timeout).

No http error with the client, yet.

This is the first time I got this far actually. Let me put the VM back on, sec

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #28 on: August 24, 2014, 02:03:58 PM »
Oky Doky , VM back online

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: IM is kinda, sorta working
« Reply #29 on: August 24, 2014, 02:05:56 PM »
Peter, please join me for an Darwinbots IRC session, up now.
My bro is saying quote: "yeah it is TCP, I have no idea where the HTTP is coming from, since you used python socket"