Author Topic: Of Many Celebrations! IM is working!  (Read 6794 times)

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #15 on: February 25, 2014, 05:52:29 PM »
Yes, the paths are correct here.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Botsareus

  • Society makes it all backwards - there is a good reason for that
  • Bot God
  • *****
  • Posts: 4483
    • View Profile
    • DJ Paul Kononov
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #16 on: February 25, 2014, 05:58:19 PM »
Once again Testlund proves his unique ability to find bugs no one else can. If I reply I figured it out, if I do not Peter should. It is been a long day.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #17 on: February 25, 2014, 06:00:53 PM »
OK, well I will have my sim up and running through the night and we'll see what comes through or not.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #18 on: February 26, 2014, 02:00:11 AM »
How are bots picked when there is no teleporter in the sim?
In case you didn't. Best to press 'toggle IM mode', then DB will start DarwinBotsIM with arguments. Server gets a lot of connections of NO_NAME(default name), I suspect you started it manually.

Don't know what caused the error. May be that the application is sandboxed and tries to rename a file that's put in a different location(because of it being sandboxed).
Oh my god, who the hell cares.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #19 on: February 26, 2014, 09:01:13 AM »
OK, so that button needs to be toggled too. I'll try again.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #20 on: February 26, 2014, 09:10:26 AM »
Wow! It works! I just recieved lots of Multiply4 and Alga Chloroplastus! Kewl!  :)
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #21 on: February 26, 2014, 09:16:33 AM »
I got overloaded with bots here, slowing down the sim to a crawl, so I have to use dynamic costs.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #22 on: February 26, 2014, 12:58:39 PM »
Alga Chloroplastus is choking my sim to death!

I think Internet Mode needs a limitation on how many bots to send at one time. I think I got as many as 1500 bots in one transfer!
« Last Edit: February 26, 2014, 01:01:17 PM by Testlund »
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #23 on: February 26, 2014, 01:53:10 PM »
Chloroplastus is doing the same in a sim of me.

You can set how many will maximal get into the sim in the IM teleporter. Every X cycles, max in/outbound. If it went quicker than that it's a bug in IM.

If you noticed you received more > 25 bots in the inbound folder at one time(hard to check now), that's a bug in Internet Mode.
Oh my god, who the hell cares.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #24 on: February 26, 2014, 01:57:19 PM »
Yes, you're right! I didn't think of double-clicking the teleporter. One can choose how many bots to receive and even the size of the teleporter.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #25 on: February 28, 2014, 06:24:03 PM »
I've been running in Internet Mode for a couple of days and it has worked well, but now I'm getting this again: "invalid literal for int<> with base 10: ''
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #26 on: March 01, 2014, 04:36:06 AM »
Does that happen sparingly? Or does it give that back continuously?
« Last Edit: March 01, 2014, 04:41:09 AM by Peter »
Oh my god, who the hell cares.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #27 on: March 01, 2014, 07:29:30 AM »
No, it happened last night and there were no more bots teleported. Almost all got wiped out in the instance connected to the internet.

In the other instance I had a bot called Red that was growing into a large population.

Today it seems to be working again and my Red is being defeated by Multiply4.  :dry:
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Testlund

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1574
    • View Profile
    • Games And Electronica
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #28 on: March 01, 2014, 09:03:57 AM »
Red has taken the lead again!  :) It's a variant of my Colorbot. It began as a hunter, but now I don't know what it's doing.

I'll keep running this sim until monday.
The internet is corrupt and controlled by criminally minded people.

Offline Peter

  • Bot God
  • *****
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: Of Many Celebrations! IM is working!
« Reply #29 on: March 01, 2014, 09:32:12 AM »
Weird, I don't know what causes it. There's one issue that can cause that error. That is if you're trying to send a 10MB+ multibot, but I doubt that's the case.

In my sim multiply extincted and was replaced my martian tank 3, and hour later multiply came back and martian tank got extincted.
Oh my god, who the hell cares.